Workshops

F&B Support geeft diverse workshops/trainingen voor (toekomstig) horecapersoneel De workshops duren gemiddeld een dagdeel (ochtend, middag of avond)

Workshop: Verkoop en gastvrijheid
In deze workshop leert u hoe u de wensen van uw gast snel in beeld kan krijgen en hierop in kan spelen door het geven van advies. U leert hoe u ervoor kan zorgen dat de besteding verhoogd zal worden en de klant optimaal tevreden zal zijn.

Workshop: Basisvaardigheden
Deze workshop is uitermate geschikt voor bedienend personeel met geen of weinig ervaring in de horeca. Tijdens deze training leren zij op een leuke manier veel over het effectief aannemen en uitvoeren van bestellingen, etiquette en het lopen met een dienblad of borden.

Terrastraining
Tegenwoordig kiezen veel gasten er voor om zomer én winter te verblijven op het terras. Als horecaondernemer valt hier dus de nodige omzet te behalen. Wilt u een perfect lopend terras? In deze training wordt ingegaan op logistiek, motivatie van personeel en serveertechnieken. Snelheid, efficiëntie en gastgerichtheid staat tijdens deze training centraal.

Training & Coaching

Training & Coaching
F&B Support als Hospitality Coach. Wilt u een nieuwe onderneming opstarten, of wilt u uw bestaande organisatie doorlichten om te bekijken of, en zo ja waar, er nog verbeteringen kunnen plaatsvinden? F&B Support biedt ondersteuning door advies op het gebied van inkoop, bereiding en presentatie. Op financieel en creatief vlak wordt u door ons onafhankelijk geadviseerd over onze bevindingen. Dit alles vanuit het oogpunt van de gast. Een zo optimaal mogelijke beleving van de gast staat uiteraard centraal. U leert ook hoe u uw medewerkers optimaal kunt motiveren en talenten optimaal kunt benutten om zo samen te werken aan het doel van uw onderneming.

Catering & Personeel

Diner op locatie
F&B Support verzorgt uw diner inclusief dranken volledig op de door u gewenste locatie. Dit doen wij in samenwerking met een gerenommeerd cateringbedrijf. De aankleding wordt voor u geheel naar wens verzorgd en ook deskundig horecapersoneel regelen wij voor u.

Horecapersoneel
F&B Support kan u deskundig en ervaren horecapersoneel leveren om uw bijeenkomst of evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

logo
NICOLAAS VAN ESCHSTRAAT 8
5061 VB OISTERWIJK
+31 (0)6 38 75 08 80

 

Realisatie Showcase Concepts